Välkommen till TeleCenter

Vi är ett Callcenter som funnits på marknaden sedan 1998, företaget startades i Bygdeå men sedan hösten 2012 finns vi i Umeå.

Vi sköter i dag telefonservicen åt ca 900 olika företag, stora och små, runt om i landet. Vi har god renommé på marknaden och allt fler företag anlitar oss för olika typer av telefonpassningar. Vi kan även utför de flesta marknadsuppföljnings- och kundtjänst uppdrag som kan göras på distans.

Vår affärsidé är att vara lyhörd för kundens behov, erbjuda telefonitjänster, marknadsuppföljningar och kundtjänst uppdrag med personlig service och med den modernaste tekniken till företag på svenska marknaden. Vi erbjuder ett personligt alternativ till telefonsvarare, väntköer med musikslingor, knappval eller röstbrevlådor.

Vi har kunder i många olika branscher som alla har gemensamt att de vill vara tillgängliga och ge sina kunder ett personligt bemötande. Våra priser är konkurrenskraftiga och vår styrka är vår professionella personal som alltid ger lite extra service samt att vi kan vara flexibla inför våra kunders önskemål.  Vi förstärker och förbättrar våra kunders marknadspositioner genom att vara deras röst och ansikte utåt på ett stabilt och professionellt sätt.

Vi är ett stabilt företag som har Soliditets rating AAA sedan 2008.

Andreas AnderssonOm oss