Mobil telefonväxel för företag – Välj ett personligt callcenter

Vi betjänar ca 900 företag över hela riket. Vi lägger ned lika stor omsorg på kunden vare sig det gäller ett litet företag, ett mellanstort bolag eller en multinationell koncern.

BLI KUND

Mobil telefonväxel

En mobil telefonväxel ger större möjligheter


Idag ser man att fler och fler företag anammar den nya tekniken inom IT och att man gör detta i syfte att nå en ökad effektivitet. Ett tydligt exempel på detta är att fler väljer bort den traditionella fasta telefonin via kopparnätet och istället väljer de moderna lösningarna. Något som definitivt bär frukt.

Genom att uppgradera och välja en mobil telefonväxel så kan hela verksamheten nå nya höjder. Detta genom ökad tillgänglighet för kunderna som kan nå rätt person utan att riskera att hamna i någon telefonkö eller där man kopplas bort.

Den interna kommunikationen blir avsevärt mycket bättre och där kan man som anställd – via ett enkelt knapptryck på mobilen – nå sina kollegor exakt när som helst. Dessutom kan man utan problem öppna upp för flera deltagare i samtalet samt koppla olika samtal vidare utan svårigheter: en mobil telefonväxel öppnar helt enkelt upp nya dörrar som leder till ökad effektivitet och bättre omsättning. Väljer man att komplettera med outsourcing av växeltjänster så kan man ytterligare öka både tillgänglighet och nå rakare led i kommunikationen; detta både internt och externt.

Vi är ett callcenter som funnits på marknaden sedan 1998. Företaget startades i Bygdeå men sedan hösten 2012 finns vi i Umeå. Kontakta oss så hjälper vi er med en växellösning som passar just er!


 

Mobil telefonväxel – en investering som lönar sig


Låter detta kostsamt och svårt? Tvärtom. En mobil telefonväxel går, som sagt, att outsourca och där man använder sig av en extern partner. Något som gör att man dels slipper kostnaden för nyanställningar och dels också får ett tryggt underhåll.

Ser man dessutom till det faktum att en mobil växel är operatörsoberoende så finns ytterligare en fördel – det spelar ingen roll hur långt avtal du har med en viss operatör: en mobil företagsväxel fungerar oavsett; allt som krävs är en internetuppkoppling.

I och med att tjänsten är molnbaserad så krävs inga kostsamma investeringar i hårdvara: allt sparas och lagras i molnet och är tillgängligt när du behöver det. En fråga enbart för större företag? Återigen säger vi tvärtom. En mobil växel är perfekt även för mindre företag. Anledningen till detta är att det går att anpassa en mobil växel utifrån behov och krav.

Det gör att det lilla, lokala företaget har lika stor nytta av en mobil företagsväxel som det stora, multinationella företaget. Tjänsten skräddarsys och varje företags unika behov kan tillgodoses.

En mobil företagsväxel öppnar helt enkelt de dörrar som krävs för att ta sig vidare och fullt ut möta de nya krav på kommunikation som vi har idag. Det handlar om en investering som lönar sig.

Intresserad av att bli kund hos oss?

Andreas AnderssonMobil telefonväxel