Medarbetare till vårt callcenter

Vi söker medarbetare till vårt callcenter!

Vi söker medarbetare till vårt callcenter!

Som telefonist hos oss kommer du bemanna våra kunders växel och besvara inkommande samtal på distans. Vi hanterar en mängd olika samtal varje dag och inget samtal är det andra likt! Detta ställer krav på att du lätt kan anpassa dig till olika situationer, bemöter de inringande på ett effektivt och professionellt sätt och alltid ger bästa service med ett leende på läpparna. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och bidrar med positiv energi!

Vi söker dig som

Är serviceinriktad, har lätt att ta till dig av instruktioner, är social och är duktig på att kommunicera muntligt och skriftligt. Du hanterar datorer obehindrat, är snabb att skriva på tangentbordet och kan hantera stressiga situationer. God simultanförmåga är önskvärt. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet från serviceyrken, stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Som nyanställd hos Telecenter genomgår du en individuell utbildning som varvas av teoripass, praktisk träning, medlyssning och coachning. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag på rullande schema där det tidigaste passet börjar klockan 07.00 och det senaste börjar klockan 13.00.

Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV.

Namn *
E-post *
Telefon *
Fyll i meddelande eller CV
eller bifoga CV


* = Krävande

Andreas AnderssonMedarbetare till vårt callcenter