Extra personal callcenter

Vi söker extra personal till vårt callcenter!

Som telefonist hos oss kommer du bemanna våra kunders växel och besvara inkommande samtal på distans. Vi hanterar en mängd olika samtal varje dag och inget samtal är det andra likt! Detta ställer krav på att du lätt kan anpassa dig till olika situationer, bemöter de inringande på ett effektivt och professionellt sätt och alltid ger bästa service med ett leende på läpparna. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och bidrar med positiv energi!

Vi söker dig som
Är serviceinriktad, har lätt att ta till dig av instruktioner, är social och är duktig på att kommunicera muntligt och skriftligt. Du hanterar datorer obehindrat, är snabb att skriva på tangentbordet och kan hantera stressiga situationer.

Arbetet är en timtidsanställning om ca 8 h/vecka och förlagt kvällstid. Var tredje vecka arbetar du dagtid på helgen (lördag och söndag) samt dagtid på röda dagar. Det ges möjlighet till att arbeta även under skollov.

Som nyanställd hos Telecenter genomgår du en individuell utbildning som varvas av teoripass, praktisk träning, medlyssning och coachning.

Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV

Namn *
E-post *
Telefon *
Fyll i meddelande eller CV
eller bifoga CV


* = Krävande

Andreas AnderssonExtra personal callcenter